torsdag, augusti 29, 2013

Livet som resebyråtjänsteman ...

.. är rätt variationsrikt. Tro inget annat. Vi ska ju ha breda kunskaper om flyg, tåg, hyrbilar, inreseformaliteter, vaccinationer, strejker och konflikter, och om den soligaste stranden. Det där sista gäller inte mig, eftersom jag uteslutande arbetar med fasta företagskunder.

Men hotell bör vi kunna. Även de som finns här på stället. För vi har ju många kunder, som vill komma hit till Luleå också. Fler och fler faktiskt. Enligt Swedavia (som förvaltar alla statliga flygplatser i landet) så är Köpenhamn, London, Helsingfors och Göteborg fyra av de populäraste destinationerna från Arlanda. I nämnd ordning.

Det är bara det att bland de där trevliga städerna saknas den som ligger på tredje plats.

LULEÅ!

En del av NEX inspektörstrupp
Givetvis vill vi veta vad vi säljer. Alltså gjorde vi idag ett studiebesök på det storhotell som byggs i samma kvarter som jobbet. Ett rätt imponerande bygge.

På med hjälm och stadiga 44:or. Och sedan var det rundvandring i på alla nio våningar. Trappor upp och trappor ner. Hissarna är inte klara. Byggdammet ligger tätt på sina ställen.

Men vi får en bild av vad stället har att bjuda, när det öppnar den 02 december.

Hur ska de hinna få det klart?

Utsikten från hörnrummen är det inget fel på

Snyggt rum. Visnings"exemplar"

Spa!!?? Jo - 400 kvadrat.

Snygg mosaik i badrummen


*****

4 kommentarer:

Turtlan sa...

Ja det är kanske dags för ett Luleåbesök.

Vi får väl se när vi dyker upp :-))

Lasse Strömberg sa...

Ger mig tusan på att deras SPA inte har en chans mot Leninbadet på Gästis i Varberg. Det är ett SPA som heter duga, kan varmt rekommendera ett besök. Både själva Leninbadet och själva Gästis är helt fantastiska. Gästis i Varberg är det bästa hotell jag bott på. Där finns t om m röksalong och 15000 böcker.

Bert Bodin sa...

Turtlan: Oj!

Ni får ta båten via Göta kanal.

Bert Bodin sa...

Lasse Strömberg: Ja, vi får väl se. Något bibliotek tror jag inte dyker upp på det här hotellet. Men tvärs över gatan ligger Kulturens hus, som förutom konsthall, konsertlokaler m.m. rymmer stadsbiblioteket. En skön miljö med vidunderlig utsikt.