lördag, januari 12, 2013

Kvällens improvisation

Furikakekryddad, varsamt grillad Hornavanröding, serverad med potatisrost, haricots verts och en mild senapscremefraiche.

Jo - Det blev gott.

Saint Clair Vicar's choice Sauvignon blanc passade bra till.

Nu blr det väl åkerbärsglass, förstås. Jo - Hemgjorda åkerbär.

*****

5 kommentarer:

Gabrielle sa...

Mmmm, ser gott ut. Furikake har jag inte lärt mig. Ska googla på det. Själv ska jag i all enkelhet laga kolja i ugnen kryddad med ansjovis.
Hemgjorda åkerbär låter avancerat det med. :-)

Bert Bodin sa...

Gabriella: Man plockar dem på sin egen tomt.

Kersti sa...

Jag var också tvungen att kolla upp Furikake. Inser nu att det är något jag verkligen behöver.

Bert Bodin sa...

Kersti: får ej saknas i något hushåll.

Kattvakten sa...

Alltid bra att ha att ha med sig i weekendbagaget. Katten är kvick som attan att sno åt sig fisk och andra godbitar. Glas med ekologiska drycker bryr han sig inte om att välta omkull med sin nos.