fredag, december 07, 2012

Dagen

Introduktion hela dagen. Ny medarbetare från vårt Kirunakontor på besök här i Luleå för att träffa kollegerna och få lära sig ett och annat om vårt företag.

Hon visade sig rätt fullfjädrad och intresserad och kommer snart att vara helt assimilerad i vår jobbkultur.

Fler chanser får hon imorgon. Då har vi traditionell julfest. Då kommer all personal från alla kontor att samlas för föreläsning och hemlig fest.

Mycket uppskattad och oftast helt oförutsägbar.

Spänningen stiger.

*****

3 kommentarer:

Leif sa...

En annan får inte många chanser när katten styr. Fick mig nådigt en middagslur efter maten och när jag stod upp igen för att få mig något att dricka ur kylen, stod katten där med sina kompisar uppradade i köket (1 hund + 1 katt till). De ville ut och nattvandra en runda bland människoynglen.

Tänk vad det skulle kunna ha för inverkan på folkhälsan ifall fler gör som katten med hans vänner -rör på sig och syns- för att inte tala om att även problem med bus på helgerna också skulle kunna minskas.

Suck, nåja bara -5 och dra på sig kängorna. Dryga timmen senare var vi tillbaka och djurligan gick snabbt in för att sova. I den här delen av Stockholm saltas det inte så inga tassar behövdes torkas av. Marcel hatar annars salt och hoppar upp på axeln på mig så fort vi skall någonstans där det är nedsaltad snö.

Bert Bodin sa...

Leif: Har du lämnat ön?

Leif sa...

Nädå, inte alls. Bara katten som har kommit upp sig och blivit poppis efter ha börjat som turistguide. Marcel vill ha sina medhjälpare med sig. Just nu är han iväg och äter julbord, mycket sånt i dessa dagar. Fast han smakar nog mest och är social av sig och busar med sina kompisar.