söndag, mars 25, 2012

Gomorron - Som vanligt

Så vaknade jag, som vanligt, vid halvsjutiden och slog på radion.  Ligger kvar och lyssnar, som vanligt. Språket tog, som vanligt, upp intressanta frågor precis som Vetenskapsnyheterna. Programmet Kropp och själ pratade om unga vuxna, som inte vill bli vuxna.
Fåglarna käkar. Som vanligt.
Och nu är frukosten uppäten, som vanligt vid den här tiden, med ackompanjemang av Gomorron Världen  med sin höga kvalitet. Det vill jag helst inte missa.

Så livet går vidare.

Och inte fick jag hjärtinfarkt heller.

*****
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

6 kommentarer:

Eva Henriksson sa...

Radion är skön medan man jobbar.....syr lagar mat m.m.

Turtlan sa...

Om det är så farligt att byta till sommartid så kanske man också skulle tänka på alla som flyger över världen. Då byter man ju tidszon dvs en timma om man åker till grannen Finland. Så då skulle det också bidra till fler infarkter.... eller?

Bert sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Bert sa...

Turtlan : Exakt min reflektion också. Förra helgen var jag i Finland i flera dagar och ställde förstås om klockan. Inga som helst problem. Varken med sömnen eller något annat.

Jag tror att många hetsar upp sig över att de "måste stiga upp en timme tidigare" och därmed får hjärtinfarkt. Att gå och lägga sig en timme tidigare än vanligt är kanske ett tips.

Maja sa...

Lägga sig tidigare?! Jag har nog aldrig hört något så tokigt!

Bert sa...

Maja: Jag insåg den ologiska kullerbyttan. Det är nog såhär att många stannar uppe en timme till; "för egentligen är ju klockan bara....".