måndag, oktober 12, 2009

Hur är det fatt, egentligen

Tidigare i år har vi hört att ungherrar badar i badhus, med kalsingarna på. Det är nämligen viktigt att visa vad man har för kalsongmärke. Imponera på brudarna.

Idag (ja, jag har även hört det förr) har Ekot i SR rapporterat att ungdomarna rekommenderas att inte tvätta sina jeans. (Ja, det är försäljarna som ger rådet.) Det görs intervjuer på stan, där jeansbärare stolt redovisar att "jag har inte tvättat de här jeansen på två år"! Att tvätta jeansen anses förstöra slitningen och passformen. Så är det med bomullsbrallor som kostar mer än tusen kronor. De tål inte tvätt! Vilket fullständigt uruselt betyg åt tillverkarna. Man ska vädra dem rena. Eller lägga in dem i frysen, om man vill "ta död på bakterierna".
– Det är väl inte mest för bakteriernas skull man gör det utan för lukten som man vill bli av med litegrann. Jag kommer att fortsätta med det.
Så säger en säljare i en butik.

Så himla bra! Man kan slänga ut tvättmaskinen. In med kalsingarna, sängkläderna och skitiga handdukar bland glasspaketen och fläskfilén över natten bara. Så praktiskt. Tyst och utan besvärande tvättmedelskostnader.

Kan man ställa in disken också?

*****


Läs mer!

Andra bloggar om: , , , ,

Inga kommentarer: