onsdag, december 13, 2006

Onsdag

Onsdagen snart slut. Bråkade med det konstiga felet i datorn på förmiddagen. Den vägrar "klistra in" sådant som jag kopierar. Ingen enda möjlighet funkar. Det blir bara ett litet tomrum och markören flyttar sig två cm åt höger. Inga virus finns i datorn. Ctrl X, dvs klipp ut, funkar. Men inte Ctrl V. Tar tacksamt emot all möjlig hjälp om detta problem. Vem känner sig manad?

Lunch med gamla kolleger, som mötte upp i aldrig tidigare skådad mängd. Någon var havande, någon hade kommit in på utbildning, flera jobbar. Kul att träffa dem. Vi försöker fixa en lunch varje månad.

Eftermiddagen ägnades åt nätverkande i den nya grupp jag valt att ingå i. Det är verkligen nyttigt. Men när jag sitter där och lyssnar, så blir jag lite kall ibland. Herregud så mycken kompetens. Har hon inte fått jobb, hur skall jag då någonsin få det? Men det ger också mycket stöd och när vi kommer längre fram i processen. Redan har vi kunnat delge varandra en del kontakter, som kan resultera i jobb. Inte för min del, men för två andra.

Nu tar vi jullov och sätter igång den 10 januari igen, med nya friska tag och förhoppningsvis är hemläxan gjord.

Onsdag kväll. TV. Fortsatt letande efter datafel. Provar och testar och rensar filer och grejar. Inget hjälper.
Glögg och julkortsskrivande.

Nu är det dags att krypa till kojs.
Läsa Den svarta boken.
Somna med turkiska intryck på hjärnan.


 Posted by Picasa

Inga kommentarer: